Terug naar overzicht

Lol met tuinmeubilair

Lolbroeken hebben vannacht flink met het tuinmeubilair van Avans Hogeschool ‘s-Hertogenbosch lopen sjouwen. Tafels en banken zijn van het dakterras verplaatst naar het grasveld.

De eerste zonnestralen moeten de sjouwers flink veel energie hebben gegeven. Vuilnisbakken zijn omgekiept. Met strooizout is ‘lol’ op de tegels geschreven. De tafels en banken zijn weliswaar verplaatst, maar ze staan in een rechte lijn.
‘Je kunt zien dat ze er plezier in hebben gehad’, zegt een docent die uit het raam kijkt.
Riky Kranz van de facilitaire dienst is er minder blij mee. ‘De conciërges kunnen het meubilair nu weer naar het dakterras verplaatsen. Onnodig zwaar werk.’ Het strooizout hebben de nachtelijke pleziermakers uit een hok in de parkeergarage gehaald. ‘Dat hok gaat nu op slot’, zegt Kranz. (CB)

(Klik op foto voor vergroting.)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?