Terug naar overzicht

Stagedatabank met 400 bedrijven voor GO!-studenten 

Studenten van de Small Businessopleiding GO! in Breda kunnen vanaf eind maart heel gemakkelijk een stagebedrijf vinden. Vanaf dan is er een stagedatabank beschikbaar waar vierhonderd bedrijven staan ingeschreven.  

GO! staat voor Grensverleggend Ondernemen. Zowel de Academie voor Marketing en Business Management (AMBM) in Breda als de Hogeschool Antwerpen biedt deze opleiding aan. Er zijn in totaal 110 studenten ingeschreven die elkaar regelmatig ontmoeten en samen projecten uitvoeren.
In de virtuele databank staan zowel Belgische als Nederlandse Berdrijven. Zij kunnen zich gratis aanmelden en aangeven wat zij zoeken in een potentiële stagiaire. Het kan zijn dat daar beter een student van een andere opleiding bij past. Dat zal de academie dan doorspelen aan de betreffende opleiding, aldus John Lankheet van AMBM. ‘Het is de bedoeling dat in de toekomst ook andere academies kunnen meedoen aan de site.’

De stagedatabank is opgezet door de Kamers van Koophandel Antwerpen-Maasland en West-Brabant en het MKB-Nederland. (PM)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?