Terug naar overzicht

Symposium ‘de toekomst aanbesteed’

Om te vieren dat honderd jaar geleden het eerste sociaal-cultureel werk in Breda begon, wordt op 17 maart een symposium gehouden waar onder meer docent Sociale Studies Jeroen Gradener een inleiding houdt.

Het symposium ‘de toekomst aanbesteed’ begint om 13.30 uur met de presentatie van het jubileumboek. Vervolgens geven drie deskundigen uit het werkveld en het onderwijs hun visie op de ontwikkelingen in het sociaal-cultureel werk van nu en in de nabije toekomst. Enkele vragen die aan bod komen: Is welzijnswerk een product? Moet welzijnswerk worden aanbesteed?
De andere sprekers zijn Aly van Beek van de Maatschappelijk Ondernemers Groep en Nico de Boer, beleidsschrijver voor instellingen en overheid en redacteur van het Tijdschrift van de Sociale Sector.
Om 15.00 uur beginnen de workshops waarin de aanwezige zelf op zoek gaan naar ‘het model voor de toekomst’. Die worden om 15.45 uur gepresenteerd.

Het symposium vindt plaats in sociaal-cultureel centrum ’t Kraaiennest, Tweeschaar 12 in Breda. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Zandra van Toorenburg van Vertizontaal, telefoonnummer: 076-5223220. (PM)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?