Terug naar overzicht

Oud-PSV-voorzitter Harrie van Raaij geeft gastcollege

Harrie van Raaij geeft maandag 18 april een gastcollege aan Avans Hogeschool ’s-Hertogenbosch. Van Raaij was ooit voorzitter van PSV en topman bij Philips.

Van Raaij vertelt tijdens het gastcollege voornamelijk over zijn ervaringen met het ondernemersschap bij PSV. ‘Dat spreekt de meeste studenten aan’, zegt Stephanie van Berlo, eerstejaars Small Business & Retail Management in Den Bosch. Samen met haar studiegenoot Suzanne Amijs organiseerde ze in haar vrije studiepuntenruimte het gastcollege. ‘Het ging eigenlijk heel gemakkelijk. Ik stuurde Harrie van Raaij een e-mail met de vraag of hij een presentatie wilde geven aan studenten. Wel kosteloos, want we hebben geen geld. Hij reageerde meteen heel enthousiast.’
Het college is voor ongeveer honderd eerste- en tweedejaarsstudenten Small Business & Retail Management. ‘Misschien ook voor studenten Commerciële Economie, maar dat is nog niet zeker’, zegt Stephanie.
De presentatie van Van Raaij begint om 13.30 uur. Welk lokaal is nog niet bekend. (CB)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?