Terug naar overzicht

Reageren weer mogelijk

Lezers van deze website kunnen weer online reageren. Er is wel een sluis ingebouwd: berichten worden pas zichtbaar als ze de redactie zijn gepasseerd.
De redactie heeft tot deze aanpassing besloten om de spelregels voor discussie op de site beter te kunnen handhaven. Een van die spelregels is, dat anonieme persoonlijke gerichte aanvallen niet gewenst zijn. Omdat in de discussie rond CMD te veel van dat soort bijdragen werden geplaatst, en we geen zin hadden in een eindeloos kat-en-muisspel met de afzenders, hebben we de site tijdelijk van het net gehaald.

De technische aanpassing houdt in, dat ongewenste bijdragen niet meer hoeven te worden verwijderd, omdat ze sowieso niet meer worden geplaatst.

Nadeel is dat er enige vertraging zal optreden tussen het insturen van de reactie en de daadwerkelijke plaatsing. Daarvoor vragen we begrip. Momenteel wordt een e-mail-alert in de site ingebouwd, die de redactie waarschuwt voor binnengekomen reacties. Als dat hulpmiddel in werking is, zullen de wachttijden korter zijn.

Frans Godfroy,
hoofdredacteur

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?