Terug naar overzicht

Spannende race om Triple A-Award

De race om de eerste Triple A-Award lijkt een spannende aangelegenheid te worden. Omdat haar scriptie met een 10 is beloond, maakt Pamela Bons een grote kans op de prijs voor afstudeerders van de opleiding International Business and Languages in Den Bosch. Maar er zijn ook twee negens gevallen.

Studenten die een 7,5 of hoger hebben voor de afstudeerscriptie kunnen meedingen naar de prijs. Die bedraagt 1000 euro en wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt. De winnaar wordt tijdens de diploma-uitreiking op donderdag 7 juli bekend gemaakt.
De Triple A-Award is ingesteld door de Academie voor Marketing en elektronicagroothandel Amacon uit Schijndel. De werkstukken worden getoetst op de kwaliteit van het onderzoek, de toepasbaarheid voor het bedrijf en de relatie tussen de theorie en de praktijk. (GR)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?