Terug naar overzicht

Website neemt definitief afscheid van ‘skoop’ en ‘impuls’.

Een jaar na de overgang van de hogeschoolkranten ‘Skoop’ en ‘Impuls’ naar ‘Punt’ worden de laatste resten van de oude titels op deze website opgeruimd. Linkjes waarin de woorden ‘impuls’ of ‘skoop’ voorkomen werken vanaf nu niet meer.

De site heette tot een jaar geleden ‘SkoopImpuls’. De meest gangbare toegangswegen waren ‘www.hsbrabant/impuls’, ‘intranet.hsbos.nl/skoop’ en ‘asp.hsbrabant.nl/skoopimpuls’. Sinds de naamsverandering werden de bezoekers van de website van Punt soepeltjes naar de nieuwe site ‘punt.avans.nl’ geloodst.
Aan die service komt nu een einde. Wie linkjes/favorieten actief wil houden waarin de oude namen nog voorkomen, doet er goed aan het adres te veranderen in ‘punt.avans.nl’.

Overigens komt de naam ‘asp.hsbrabant.nl/punt’ in september te vervallen. Links/favorieten met die naam kan men dus ook maar beter meteen wijzigen in ‘punt.avans.nl’. (FG)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?