Terug naar overzicht

IB-groep geeft geld voor goede ideeën

De IB-Groep heeft zeven prijzen uitgedeeld van 250 euro. De prijswinnaars hadden goede ideeën aangedragen voor verbetering van de IBG-website.
De IB-Groep heeft afgelopen maart de Webwijzer Award voor de beste overheidswebsite gewonnen en ontving tienduizend euro. Dat geld moest de IB-Groep aan haar website besteden en daarom schreef ze een prijsvraag uit: hoe zou de website nóg beter kunnen worden?
Driehonderd studenten en scholieren stuurden ideeën op waar een duur consultancy bureau zich niet voor zou schamen. Ze pleiten voor een forum, een betere zoekfunctie, betere toegang voor visueel gehandicapten, een lollig webhulpje dat IB’tje heet en – last but not least – meer promotie voor ‘Mijn IB-groep’, het persoonlijke internetloket van de IB-groep. (BB/HOP)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?