Terug naar overzicht

Bidden op het werk

Twee Avansmedewerkers in Breda roepen christelijke collega’s op om tijdens de lunch op vrijdag met hen te bidden.

Jan Snijders en Greta de Wit, beide medewerker bij het Leer- en Innovatiecentrum, zijn de initiatiefnemers voor dit middaggebed, dat van 12.30 tot 13.00 uur wordt gehouden in kamer C 466, op de locatie Hogeschoollaan. De onderwerpen voor de gebeden zijn het werk, collega’s en de omgeving.
Snijders kwam op het idee van bidden met collega’s door een vriend. Die deed het op zijn werk bij het Gouvernement in Maastricht. Later bleek dat er ook bij de rijksoverheid allerlei gebedsgroepen zijn.
Voor meer informatie kun je terecht bij Greta de Wit (g.dewit-rademakers@avans) of Jan Snijders (jh.snijders@avans.nl). (PM)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?