Terug naar overzicht

Docenten lanceren geruchtenwebsite na mailtje academiedirectie

Krijgt de Academie voor Industrie en Informatica in Den Bosch 1,7 miljoen extra? De directie van de academie heeft aangekondigd maandag met een ‘belangrijke mededeling’ te komen. Docenten reageerden met een website met geruchten-poll.

Op de eerste plaats (met tien stemmen) staat de suggestie dat alle windowssystemen worden vervangen door Linux. Op twee (negen stemmen) belandt het gerucht dat directeur Roel Fiolet vervroegd aftreedt. De mare dat de academie moet afslanken haalde de derde plaats (zes stemmen).
Docenten kunnen op de website (www.de-reden.leerjehier.nl) een stem uitbrengen op een dertigtal mogelijke mededelingen van de directie. Het resultaat tot nu toe is met een klik te zien.
Gisteren ontving het personeel van de Academie voor Industrie en Informatica een mailtje waarin de directie het verzoek doet om maandag om kwart over twaalf aanwezig te zijn in lokaal B003. De directie was niet bereikbaar voor commentaar. (GR)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?