Terug naar overzicht

Harrie de Werd interim bij Academie voor Technologie

Harrie de Werd, directeur bij de Academie voor Industrie en Informatica (I&I) in Den Bosch, wordt tijdelijk directeur bij de Academie voor Technologie en Management (ATM) in Breda en Tilburg.

Hij vervangt Ido Verduin, die vanwege gezondheidsklachten tijdelijk is uitgeschakeld. Feliks de Vroomen, die het directeurschap vanaf mei waarnam, treedt op 1 oktober terug. Het personeel op de drie locaties is vandaag geïnformeerd over deze directiewisseling.
Collin Prumpeler, focusmanager operational excellence en organisatie, neemt de functie op zich van adjunct-directeur bij AI&I ter vervanging van De Werd. Hij was van 2001 tot 2004 docent bij de opleiding Technische Bedrijfskunde in Den Bosch.
De carrousel gaat onmiddellijk in. Lopende projecten worden afgerond. Zo blijft De Werd betrokken bij de accreditatie van Werktuigbouwkunde in Den Bosch. (GR)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?