Terug naar overzicht

Instroom deeltijdopleiding Bedrijfseconomie Den Bosch groeit

De promotiecampagne om meer studenten te werven voor de deeltijdopleiding Bedrijfseconomie in Den Bosch, lijkt vruchten af te werpen. Dit jaar schreven zich 16 eerstejaars in. Vorig jaar waren dat er 9.

Vanwege de haperende instroom bij de deeltijdopleiding startte de Academie voor Financieel Management vorig jaar een campagne om meer studenten te trekken. Het streven is om in twee jaar tijd een instroom te halen van minimaal 25 studenten. Bij minder animo is de opleiding op termijn niet levensvatbaar.
Vorig studiejaar zijn folders gestuurd naar zo’n vijfhonderd bedrijven waar studenten stage hebben gelopen of zijn afgestudeerd. Dit jaar volgen gesprekken bij een vijftigtal bedrijven. (GR)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?