Terug naar overzicht

Les op de noordpool

Een koukleum moet je in ieder geval niet zijn. Het Wereld Natuur Fonds (WNF) is op zoek naar mensen die een opleiding willen volgen over klimaatverandering. Zij zullen zowel in eigen land als op de noordpool lessen krijgen.
Als je tussen de 18 en 25 jaar bent, kun je je tot 10 oktober inschrijven. De organisatoren: poolreiziger Marc Cornelissen, het WNF en Ben en Jerry’s, selecteren drie Nederlandse en drie Engelse jongeren. Zij krijgen een opleiding in de mogelijkheden voor het terugdringen van de uitstoot van broeikasgassen en leren hoe daarvoor campagne gevoerd moet worden.
Als je beschikt over gedrevenheid, creativiteit en communicatietalent maak je kans om uitgekozen te worden. Na het volgen van de opleiding moet je proberen zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken om zich in te zetten voor de terugdringing van de uitstoot van broeikasgassen. [MvD]

Voor meer informatie: www.climatechangecollege.org

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?