Terug naar overzicht

Minisymposium Pabo over professionaliteit op de basisschool

Scholen moeten nog meer dan nu aandacht besteden aan het vakmanschap van leraren. Anders kan men het ontwikkelen van een kenniseconomie wel vergeten. Dat is een van de stellingen tijdens het minisymposium ‘Professionaliteit in het primair onderwijs’

Het symposium wordt georganiseerd door het Pabo-lectoraat ‘Competentiegericht opleiden en vraaggestuurd leren’. Leden van de kenniskring lichten tijdens interactieve workshops hun onderzoeksplannen toe. Resultaten van eerder onderzoek zijn te vinden in de eerste publicatie van het lectoraat, die deelnemers van de middag gratis ontvangen.

Het minisymposium is woensdagmiddag 28 september van 16 tot 18 uur in de aula van de Academie voor Pedagogisch Onderwijs in Breda. Aanmelden kan tot vrijdag 16 september via nmw.pantekoek@avans.nl [MvH]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?