Terug naar overzicht

Technici naar conferentie in Ankara

Contacten leggen en kijken hoe het technisch onderwijs in het buitenland is geregeld. Vijf mensen van de technische academies in Den Bosch vertrekken vandaag naar de SEFI-conferentie in Ankara.

SEFI is een internationaal netwerk van ingenieursinstituties en -opleidingen en houdt zich bezig met de ontwikkeling van het onderwijs en de positie van ingenieurs.
De conferentie met als thema ‘Engineering Education at the cross-roads of civilisations’ vindt plaats van 7 tot en met 10 september.
Onderwerpen die aan de orde komen zijn ethiek, milieu en sociale, culturele en economische aspecten in het techniekonderwijs.

De groep die naar de conferentie gaat, bestaat uit Jan Reinhard, directeur van de Academie voor Bouwkunde en Civiele Techniek (ABCT), Harrie de Werd, directeur van de Academie voor Industrie en Informatica (I&I), Marieke de Jong, onderwijskundige bij het Leer & Innovatiecentrum, Marie-José Egberts, docent Engels en medewerker internationalisering bij ABCT en Maarten Haasnoot, docent bij I&I. (CB)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?