Terug naar overzicht

Afgestudeerden kunstacademie tonen werk

Het zwarte gat na het eindexamen. Het is een bekend fenomeen bij afgestudeerden aan de kunstacademie. Met de tentoonstelling ‘Lichting 2005’ probeert het kunstenaarsinitiatief Artots in Den Bosch hier iets aan te doen.

Veertien vers afgestudeerden van kunstacademies uit Den Bosch, Breda, Arnhem en Utrecht tonen hun werk in de Melkfabriek in Den Bosch. ‘Lichting 2005 is een soort inventarisatie. Het laat zien hoe de nieuwe lichting kunstenaars omgaat met kunst in relatie tot de actualiteit’, meldt de organisatie.

Deelnemers aan de expositie die zijn opgeleid aan de Akademie voor Kunst en Vormgeving/St. Joost (AKV) in Den Bosch zijn: Katrien Van den Brande en Erika Zanatta. Van de kunstacademie in Breda toont Nienke Korthof haar kunnen. Vervolgopleiding Post St. Joost wordt vertegenwoordigd door Anouk Awa en Sebastiaan Dijk.
De opening is zondag 9 oktober om 15.00 uur met een inleiding van Ad van Rosmalen van de AKV. De tentoonstelling duurt van 13 tot en met 23 oktober. (GR)

Zie ook: www.artots.nl

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?