Terug naar overzicht

Albert van der Mee in vorm voor BredaLympics

ICT-medewerker Albert van der Mee doet dit weekend mee aan de BredaLympics. Dit is een driedaags sportevenement voor mensen met een lichamelijke beperking.

Volgens een artikel in BN/De Stem is Van der Mee goed in vorm. Bij een werpvijfkamp in Huizen haalde hij afgelopen zondag drie records. Van der Mee deed vorig jaar mee aan verschillende onderdelen bij atletiek voor slechtzienden bij de Paralympics in Athene. Bij het speerwerpen werd hij vierde.
BredaLympics wordt op 7, 8 en 9 oktober gehouden in verschillende sportaccommodaties in Breda. De opening is vanavond om 17.00 uur in het NAC-stadion. Behalve wedstrijden zijn er ook clinics voor mensen met een lichamelijke beperking. (PM)

Meer informatie: www.bredalympics.com.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?