Terug naar overzicht

Harrie de Werd wordt muzikaal uitgezwaaid

Harrie de Werd, voorheen directeur bij de Academie voor Industrie en Informatica (AI&I) in Den Bosch en nu interim-directeur bij de Academie voor Technologie en Management (ATM) in Breda en Tilburg, krijgt een afscheid met een muzikaal tintje

Dinsdag 25 oktober nemen medewerkers van de Academie voor Industrie en Informatica afscheid van hun directeur. Op bijzondere wijze, want op het programma staat een optreden van de huisband van AI&I. Twaalf muzikale docenten en medewerkers hebben sinds vorig jaar hun muzikale talenten gebundeld en treden bij speciale schoolgelegenheden op, zoals een personeelsuitje en in dit geval bij een afscheid.

Het afscheid vindt om 15.30 uur plaats in brasserie Armada, Bordeslaan 2 in Den Bosch. (CB)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?