Terug naar overzicht

Kunstcluster Electron opent zijn deuren

Het voormalige fabriekspand Electron in Breda wordt op 21 oktober officieel als kunstcluster geopend. In het pand zullen onder andere afgestudeerden van kunstacademie St. Joost en studenten van de opleiding Communication & Multimedia Design in Breda hun werk presenteren.

Bij de opening kunnen de bezoekers kijken naar verschillende acts en presentaties op het gebied van beeldende kunst, muziek en film. Er is onder andere een piano-act en een optreden van de DJ’s Zaxxon en Balkenende.
Kunstcluster Electron, in de Bredase wijk Belcrum, biedt ruimte aan kunstinitiatieven en kunstorganisaties die nu hun activiteiten verspreid over diverse locaties in de stad presenteren. Zo zijn er expositiemogelijkheden, ontmoetingsruimtes, ateliers, een medialab en een grafische werkplaats.
Het aantal plaatsen voor de opening is beperkt. Je kunt je aanmelden via postbus@electronbreda.nl (MvD)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?