Terug naar overzicht

Nog kaarten voor Brabants Kamerkoor

Medewerkers reageren maar mondjesmaat op het aanbod via intranet om gratis kaarten te bestellen voor een concert van het Brabants Kamerkoor. Op het programma staat ‘Ein deutsches Requiem’ van Johannes Brahms. Tot woensdag a.s. kan men nog reageren.

De Raad van Bestuur organiseerde in het verleden jaarlijks een kerstconcert voor personeel en relaties. Daarvoor in de plaats wil men voortaan op een ander moment in het jaar medewerkers in de gelegenheid stellen een concert bij te wonen. De Raad van Bestuur heeft in samenwerking met het Brabants Kamerkoor een concert op 5 en 6 november uitgekozen. Daarvoor zijn 600 kaarten gekocht.

Waarom de belangstelling tot nu toe achterblijft bij de verwachting is niet helemaal duidelijk. De grote toeloop bij de kerstconcerten doet vermoeden dat er voldoende liefhebbers voor dit soort evenementen zijn.
Een oorzaak kan zijn dat is afgezien van een uitnodiging per post op de huisadressen van de medewerkers. De aankondiging is gedaan via het gloednieuwe intranet, waarop medewerkers de weg nog moeten vinden. (FG)

Download Worddocument voor de kaarten.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?