Terug naar overzicht

Roken

Het is een moeilijk probleem ROKEN. Voor een niet rokers en niet meer rokers, waaronder ik me begeef, is het vervelend telkens bij de ingang door de menigte te moten dringen en door de stank van de rook. Ik heb er nog begrip voor ook. Wat moet je anders als je niet meer binnen mag roken? juist… Toen ik laats terug kwam van mijn vakantie zag ik op schiphol naar mijn idee de oplossing. Het zijn een soort van grote afzuigkappen in de vorm van een parasol.
Redelijk van omvang zodat je er makelijk onder kunt blijven om te roken zonder een ander daar last van heeft. miscchien een idee om deze binnen de hogeschool te plaatsen? Want je moet er toch niet aan denken dat als strakkies dat nieuwe gebouw opengaat iedereen buiten moet staan.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?