Terug naar overzicht

Shirt Matthijs Brouwer levert vijfhonderd euro op

Het shirt van hockeyer Matthijs Brouwer, laatstejaarsstudent Management, Economie en Recht in Den Bosch, is voor vijfhonderd euro geveild. Brouwer hockeyde afgelopen woensdag mee bij de benefietwedstrijd voor de slachtoffers van de aardbeving in Pakistan en India. Na afloop van de wedstrijd konden liefhebbers via een veiling van het Algemeen Dagblad bieden op de shirts waarin de hockeyers speelden.
Dit weekend sloot de veiling. Voor het shirt van de Pakistaanse Sohail Abbas werd het meeste geld geboden, 1900 euro.
Het Nederlands team won met 7-4 van het Wereldeftal met spelers uit verschillende landen. Brouwer is aanvaller in het Nederlandse team, maar kwam niet tot scoren. De grote inzamelingsactie waar de wedstrijd een onderdeel van was, leverde in totaal meer dan twintig miljoen euro op. (MvD)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?