Terug naar overzicht

Van Bussel exposeert pin-ups in kamer burgemeester Vreeman

In de werkkamer van Ruud Vreeman, burgemeester van Tilburg, hangt sinds kort een pin-up van Marilyn Monroe. Het is werk van Sander van Bussel, kunstenaar, docent ruimtelijk ontwerpen aan de Akademie voor Kunst en Vormgeving/St. Joost in Breda en lid van Tilburg Cowboys.

De ‘centerfoldcollage’ van Marilyn Monroe is gemaakt van uit de Penthouse geknipte afbeeldingen en is vastgepind op een matras. Naast de pin-ups staan er in de werkkamer van Vreeman objecten als een interactieve badkamershow, een afluistersetje en caravan-vogelkooitjes.
De tentoonstelling is te zien op elke eerste vrijdag van de maand: 4 november, 2 december en 6 januari, van 15.00 tot 17.00 uur. Stadhuisplein 130, Tilburg (vooraf melden bij de balie van Stadskantoor 1). (SW)

Klik hier voor werk van Sander van Bussel.

Meer lezen?