Terug naar overzicht

Van Bussel exposeert pin-ups in kamer burgemeester Vreeman

In de werkkamer van Ruud Vreeman, burgemeester van Tilburg, hangt sinds kort een pin-up van Marilyn Monroe. Het is werk van Sander van Bussel, kunstenaar, docent ruimtelijk ontwerpen aan de Akademie voor Kunst en Vormgeving/St. Joost in Breda en lid van Tilburg Cowboys.

De ‘centerfoldcollage’ van Marilyn Monroe is gemaakt van uit de Penthouse geknipte afbeeldingen en is vastgepind op een matras. Naast de pin-ups staan er in de werkkamer van Vreeman objecten als een interactieve badkamershow, een afluistersetje en caravan-vogelkooitjes.
De tentoonstelling is te zien op elke eerste vrijdag van de maand: 4 november, 2 december en 6 januari, van 15.00 tot 17.00 uur. Stadhuisplein 130, Tilburg (vooraf melden bij de balie van Stadskantoor 1). (SW)

Klik hier voor werk van Sander van Bussel.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?