Terug naar overzicht

Werktuigbouwkunde heeft vertrouwen in positief oordeel

We hoeven ons geen zorgen te maken’, zegt Roel Fiolet, academiedirecteur Industrie en Informatica in Den Bosch na het bezoek van de accreditatiecommissie aan de opleiding Werktuigbouwkunde.

Afgelopen week is de opleiding Werktuigbouwkunde aan Avans Hogeschool ‘s-Hertogenbosch bezocht door de accreditatiecommissie. Na afloop gaf de commissie geen eindoordeel. Wel liet ze weten dat er geen reden tot ongerustheid is.
Het was geen verrassende uitspraak, want de directie had er al alle vertrouwen in dat het goed zou komen. ‘Organisatorisch is de opleiding goed op orde’, zegt Fiolet. ‘In onze zelfregulatie hebben we onze sterke punten benoemd, maar ook zaken die misschien verbeterd kunnen worden. Ik denk dat ze dat verhaal gaan overnemen.’
Over zes weken krijgt de opleiding het rapport met het eindoordeel. (CB)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?