Terug naar overzicht

Dick van Dam interim adjunct-directeur in Breda

Dick van Dam is tot de kerstvakantie adjunct-directeur van de Academie voor Algemeen en Financieel Management in Breda. Hij vervangt Jan-Willem Bakker die ziek is.

Van Dam was eerder directeur van de Academie voor Marketing and International Management in ‘s-Hertogenbosch. Vervolgens leidde hij het project Avans 2007, waarin vastgesteld werd hoe het staat met de reorganisatie. Het resultaat is te lezen op het intranet van Avans.
Van Dam maakt deel uit van een groepje van drie medewerkers die waar nodig ingezet kunnen worden voor managementtaken. Eén van hen, Titia Bredée is inmiddels aangesteld als directeur bij de Academie voor Management en Bestuur in Den Bosch.
Welke taken Van Dam precies gaat overnemen van Bakker is nog niet bekend. [PM]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?