Terug naar overzicht

Digitale verkiezingen gaan door

Overleg tussen de Raad van Bestuur en de verkiezingscommissie vanmorgen heeft ertoe geleid dat de verkiezingen deze week volgens plan doorgaan. Het digitale stembureau dat vorige week door medewerkers van AIM werd geïnstalleerd mag worden gebruikt om de personeelsgeleding van de Centrale Medezeggenschapsraad te kiezen.

Vrijdag had de Raad van Bestuur het gebruik van de digitale voorziening geblokkeerd, omdat gevreesd werd dat de veiligheid van persoonsgegevens niet was gegandeerd. Vanmorgen heeft de verkiezingscommissie de Raad van Bestuur ervan kunnen overtuigen dat het digitale stembureau veilig en betrouwbaar is.
Van dinsdag tot en met donderdag kan het personeel er via een link vanaf Blackboard en het intranet van Avans Hogeschool terecht.
Later vandaag krijgen alle medewerkers een mailtje waarin de werking wordt toegelicht. (FG)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?