Terug naar overzicht

Fysiotherapie verwacht goede accreditatie-uitslag

De Bredase opleiding Fysiotherapie heeft er vertrouwen in dat er een positieve uitslag komt van de accreditatiecommissie. De opleiding werd vorige week dinsdag en woensdag bezocht door het accreditatiepanel.

‘Het panel mag bij het eindgesprek geen eindoordeel formuleren, maar heeft wel gezegd dat we ons geen zorgen hoeven te maken”, zegt projectleider Joke Hageman van de Academie voor Gezondheidszorg, waar Fysiotherapie onder valt.
De panelleden waren volgens Hageman heel tevreden over de ‘plan-do-check-act-cyclus’ van de opleiding. Volgens de projectleider had de opleiding hard gewerkt aan een gedegen documentatie.
Over een maand ontvangt de opleiding het definitieve advies van het accreditatiepanel, waarna pas de goedkeuring kan plaatsvinden door de NVAO (Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie) en de accreditatie een feit is.
Opleidingen moeten geaccrediteerd zijn om voor overheidsbekostiging in aanmerking te komen. (PM)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?