Terug naar overzicht

Raad van Bestuur en verkiezingscommissie zoeken oplossing

De blokkering van het digitale stembureau op de site van AIM door de Raad van Bestuur hoeft niet uit te lopen op een mislukken van de verkiezingen voor de Centrale Medezeggenschapsraad. Dat heeft de voorzitter van de verkiezingscommissie, Ab Bobbink, eind deze middag laten weten na overleg met de secretaris van de Raad van Bestuur, Gabriëlle Wezenaar.

De verkiezingen voor de personeelsgeleding van de Centrale Medezeggenschapsraad volgende week dreigde door de blokkering van het digitale stembureau in het honderd te lopen.
De commotie rond het besluit leidde vanmiddag tot druk e-mail, sms- en telefoonverkeer, aldus Bobbink. Een gesprek met Wezenaar heeft Bobbink het vertrouwen gegeven dat in een overleg aanstaande maandag met de Raad van Bestuur een oplossing wordt gevonden. Voorafgaand aan dat overleg zal de verkiezingscommissie zich beraden.
Dinsdag moeten de verkiezingen van start.

De Raad van Bestuur had vandaag tot de blokkering besloten omdat gevreesd wordt voor de netwerkveiligheid van de digitale stemfaciliteit. (FG)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?