Terug naar overzicht

Academie voor Gezondheidszorg gaat ontevredenheid werknemers onderzoeken

In drie bijeenkomsten in januari en februari kunnen docenten en medewerkers van de Academie voor Gezondheidszorg in Breda aan de directie vertellen waarom ze ontevreden zijn over hun leidinggevenden.

In het medewerkerstevredenheidsonderzoek dat Avans vorig jaar hield, scoorde de academiedirectie ‘een punt minder’, aldus adjunct-directeur Rob de Haas, dan andere academiedirecties. De directie gaat nu onderzoeken waar dat aan ligt.
Tijdens de academieraadsvergadering vanochtend werd de directie uitdrukkelijk verzocht om de academieraad op de hoogte te houden van verbeterplannen die de directie naar aanleiding van de bijeenkomsten maakt.
Volgens academieraadslid Arno Rademaker wordt de ontevredenheid breed in de academie gevoeld. Volgens hem zal ongetwijfeld de ‘matige communicatie’ tussen directie en werkvloer een belangrijk onderwerp worden tijdens de besprekingen. (PM)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?