Terug naar overzicht

Marloes Strooper genomineerd voor sportvrouw Tilburg

Marloes Strooper, docente aan de Juridische Hogeschool, is genomineerd voor de titel ‘Sportvrouw van Tilburg 2005’. Tijdens het Sportgala op 16 december in het Willem II stadion worden de winnaars van de verschillende categorieën gehuldigd.

Behalve beste sportvrouw van het jaar konden kandidaten onder andere genomineerd worden in de categorieën beste sportman, sportploeg en vrijwilliger. Ook is er een prijs voor het meest veelbelovende talent tot achttien jaar.
Alle Tilburgse sportverenigingen konden hun kampioenen aanmelden. De jury nomineerde vervolgens voor iedere categorie drie personen of verenigingen. Samen met de lezers van het Brabants Dagblad, die konden stemmen op de website van de krant, bepalen zij wie de winnaars worden.
In februari 2005 won Strooper twee gouden medailles voor de onderdelen hoogspringen en hink-stap-sprong op het NK in Gent. (MW)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?