Terug naar overzicht

Pabogala gaat morgen niet door

Het kerstgala van de Pabo in Breda in discotheek Qnation gaat morgen niet door. Het feest is verzet naar 25 januari.

Er waren volgens een van de studentorganisatoren, Evert van Hoecke, te weinig kaartjes verkocht. Maar zes. ‘De feestcommissie is waarschijnlijk te laat begonnen met de kaartverkoop’, is de verklaring van Van Hoecke.
Nu wordt er op 25 januari een gala gehouden in theatersalon de Avenue in Breda. Achteraf gezien vond de commissie dit ook een geschiktere zaal voor een gala. Later in het jaar komt er dan nog een feest met een ander thema in de Qnation.
Omdat er op 25 januari ook al een culturele avond op de Pabo was gepland, is besloten om het feest en de culturele avond samen te voegen en ze beide in de Avenue te laten plaatsvinden. Morgen gaat Van Hoecke bij de Avenue bespreken of dit mogelijk is.
Kaarten voor het feest zijn verkrijgbaar bij de receptie van de Pabo. Ze kosten vier euro. (PM)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?