Terug naar overzicht

Strenger toezicht op eet- en drinkverbod collegezalen

Om vervuiling van collegezalen tegen te gaan, worden docenten in Den Bosch gevraagd op letten dat er niet gegeten en gedronken wordt. Ook moeten zij erop toezien dat de lokalen netjes worden achtergelaten.

‘Eten en drinken in collegezalen is verboden. Op dat verbod gaan we beter toezien’, zei Ron ten Kortenaar, directeur van de Academie voor Financieel Management, tijdens de academieraad gistermiddag. Tot het strenger toezicht is eerder deze week besloten door de gezamenlijke academiedirecteuren in Den Bosch.
De laatste tijd wordt geconstateerd dat studenten in toenemende mate blikjes, bekers, schillen, flesjes en papierrommel in de lokalen achterlaten. Als een docent een dergelijk vervuilde ruimte aantreft, dient hij dit te rapporteren aan de academiedirecteur. Aan de hand van het rooster kan dan worden nagegaan wie er les hebben gehad, opperde Ten Kortenaar. (GR)

klik

(Klik op foto voor vergroting)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?