Terug naar overzicht

Vertraging nieuwbouw Breda ernstiger dan gedacht

De achterstand bij de nieuwbouw Breda is forser dan aanvankelijk werd aangenomen. Werd half oktober nog uitgegaan van een vertraging van acht weken, inmiddels wordt gesproken in termijnen van meerdere maanden tot een half jaar.

Het probleem zit volgens het projectbureau Huisvesting in de fabricage van de betonelementen voor de eerste bouwlaag van het Leer- en Innovatiecentrum (LIC). De bouw daarvan ligt momenteel stil.
Als gevolg van de vertraging wordt het steeds minder waarschijnlijk dat de nieuwbouw in Breda vóór de aanvang van het studiejaar 2006-2007 kan worden opgeleverd. Uitgaande van acht weken achterstand werd in oktober nog aangenomen dat oplevering in augustus haalbaar was. (FG)

Foto: De bouw van het LIC in Breda ligt stil. (Klik op foto voor vergroting.)

klik

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?