Terug naar overzicht

SURFnet promoot netwerk met lichtobjecten

Tijdelijk zijn in de drie vestigingsplaatsen van Avans lichtobjecten te bewonderen die zijn geplaatst door SURFnet. Aan de actie is een fotowedstrijd verbonden.

klik

Surfnet is de organisatie die het Nederlandse onderzoeksnetwerk exploiteert en innoveert. De lichtobjecten, getiteld LIGT.net, zijn bij twintig aangesloten instellingen van hoger onderwijs geplaatst om het nieuwe netwerk SURFnet6 onder de aandacht brengen. Ze zullen tot het eind van deze maand hun licht blijven schijnen
Ontwerper is de kunstenaar Tobias Baeten.

Onderdeel van de campagne is een prijsvraag voor studenten en medewerkers. Zij kunnen meedingen naar een van de prijzen (hoofdprijs: een video-iPod) door het lichtobject zo origineel mogelijk te fotograferen. (FG)

Zie ook: prijsvraag
(Klik op foto voor vergroting.)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?