Terug naar overzicht

Rob de Haas geen adjunct-directeur meer

Rob de Haas gaat weer lesgeven. Hij was twee jaar lang adjunct-directeur bij de Academie voor Gezondheidszorg in Breda

De Haas gaat lesgeven bij Technische Bedrijfskunde in Tilburg, waar hij eerder ook werkte. ‘Ik heb met veel plezier twee jaar bij Gezondheidszorg gewerkt, maar ik miste het contact met de studenten en de techniek’, verklaart hij zijn overstap.
Waarschijnlijk gaat Joke Hageman zijn taak overnemen. Dit moet nog wel worden goedgekeurd door de academieraad en Avans Medezeggenschapsraad.
Hageman heeft nu verschillende coördinerende taken binnen de academie. Ze heeft onder meer een adviserende taak bij het management. Daarnaast coördineert ze, één dag per week, de accreditatie van de opleiding Milieukunde van de Academie voor de Technologie van Gezondheid en Milieu. (PM)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?