Terug naar overzicht

Rode rozen en champagne voor communicatievrouwen

De medewerkers van de afdeling communicatie in Den Bosch en Breda hebben van Valentijn een rode roos en champagne gekregen.

Vanochtend vonden zij op de deuren van hun kantoren een rood briefje waarop stond ‘voor Communicatie van Valentijn’. Bij binnenkomst bleek op de tafel een campagnekoeler te staan met daarin een fles champagne en een roos voor elke werknemer op de kamer, met een kaartje eraan.
Sindsdien wordt op de afdeling flink gespeculeerd van wie de champagne en rozen afkomstig zijn. ‘De bazen ontkennen’, zegt communicatiemedewerker Astrid Damen.
De champagne is inmiddels genuttigd. De mannelijke medewerkers, die niks van Valentijn kregen, mochten ook een glaasje meedrinken. Dronken is de afdeling er volgens Damen niet van geworden. ‘Één fles met velen, daar word je niet dronken van’, aldus de communicatiemedewerkster, die het gebaar erg kon waarderen. (PM)

Klik op de foto voor een vergroting.

klik

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?