Terug naar overzicht

Schrijftalent gezocht

Als je er klaar voor bent om je schrijftalent met de rest van de wereld te delen, kun je meedoen aan de schrijfwedstrijd Write Now!. Van verhalen, gedichten en filmscenario’s tot columns en rapteksten. Alles kan ingezonden worden.

Het doel van de wedstrijd is jongeren te stimuleren om te schrijven en naar buiten te treden met hun werk. Veel schrijvers in de dop zijn ontdekt tijdens de wedstrijd. Zo schreef de eerdere winnaar Maurice Buehler de dichtbundel ‘Grasaap te water’ en Raoul de Jong de roman ‘Stinknegers’.
Tijdens de voorrondes kan onder andere 250 euro aan boekenbonnen gewonnen worden en tijdens de landelijke finale een laptop. Verder krijgt de winnaar een publicatie in Spits en mag deze optreden tijdens het literaire GDMW Festival in Rotterdam
Jongeren tussen de 15 en 24 jaar uit Noord-Brabant kunnen hun inzending tot 17 maart insturen. De landelijke finale is op 17 juni. Kijk voor meer informatie op www.writenow.nl. (MW)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?