Terug naar overzicht

Studentenkorting voor concert Plaeto in Mezz

Avansstudenten kunnen donderdag 16 februari korting krijgen voor het optreden van Plaeto in Mezz in Breda. Op vertoon van hun studentenpas betalen ze 4 euro voor een kaartje in plaats van 5 euro.

Plaeto speelt die avond in de Bredase Mezz samen met de rockband Indigo. Plaeto zelf bestaat ongeveer vier jaar en heeft vooral met zijn live-optredens een goede reputatie opgebouwd. De titelsong van het album ‘All that Scares You’ stond begin vorig jaar op nummer 1 van de Lowlands top 25. Zanger van Plaeto is oud HEAO-student Sandro van Breemen, die in 2000 met zijn band City to City een hit had met ‘The Road Ahead’.
Het optreden begint om 21 uur. (MvH)

klik
Plaeto. Uiterst links oud-student Sandro van Breemen.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?