Terug naar overzicht

Wouter Bos spreekt op hbo-jaarcongres

PvdA-lijsttrekker Wouter Bos is één van de sprekers op het hbo-jaarcongres ‘Passie voor professie’ op 13 april. Hij geeft zijn visie op de prestaties en de toekomst van het hbo. De sociaal-democraat is vóór leerrechten, selectie aan de poort en experimenten met een open bestel. Ook geven verschillende Avans-medewerkers een presentatie rondom het thema.

Jan Snijders (Leer- en Innovatiecentrum) en Ad Vissers (directeur Academie voor ICT en Media) presenteren ‘Van droom naar daad, een innovatief onderwijsconcept ontwikkeld, geïmplementeerd, uitgevoerd en geëvalueerd. De do’s en don’ts na vijf jaar ervaring.’
Wobine Buijs (directeur Academie voor Marketing en Business Management) en Ad Schenkels (focusmanager Kennispartner) houden een voordracht met de titel ‘Hogeschool als onderneming: Kennispartner in de regio’.
Het jaarcongres 2006 vindt plaats in de Beurs van Berlage en wordt georganiseerd door de HBO-raad. (SW)

Kijk voor meer informatie en een overzicht van alle presentaties op de website van de HBO-raad.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?