Terug naar overzicht

Night Of The Bom’s op andere locatie

De Night Of The Boms’s wordt dinsdag 28 maart gehouden in de hts-sportzaal aan de Lovensdijkstraat in Breda. Eerder zou het festijn nog in het Gemeentelijk Sportcentrum worden gehouden, maar vanwege te weinig voorinschrijvingen heeft de BREdase Studenten Sportstichting, de BRESS voor een kleinere locatie gekozen.
De workshops salsa en lambada en het volleyballen in blacklight komen te vervallen. Gelukkig gaan de workouts van Hi Lo, Combat, Latin Dance, Bommen en Cityjam wel gewoon door. De eerste workout begint half zes. Daarnaast zijn er spetterende hip hop demonstraties en ook toppresenter Elliot Nok (Salsa Master) geeft acte de presence.
Inschrijven kan nog steeds bij de BRESS, tot 25 maart. [KvdL]

Voor meer informatie www.bress.nl.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?