Terug naar overzicht

Oud-Bedrijfseconomiestudent publiceert essay

Robert de Jongh, in 1998 afgestudeerd bij Bedrijfseconomie in Breda, heeft een essay mogen publiceren in de bundel Essayprijs 2005. Dit boekje wordt jaarlijks uitgegeven door opleidingsinstituut NIVRA-Nyenrode.

Elk jaar nodigt het instituut een aantal van zijn afgestudeerden uit een essay te schrijven naar aanleiding van hun afstudeerscriptie. Er was een aanbod van 250 scripties. Daarvan werden er acht uitgekozen om een essay te schrijven. Drie daarvan kregen ook nog een prijs, maar daar kwam De Jongh niet voor in aanmerking. Maar, voor de prijs genomineerd worden en in aanmerking komen voor publicatie in de bundel, is volgens NIVRA-Nyenrode al ‘een prijs op zich’.
De Jongh deed bij het instituut de master Accountancy en studeerde af op het onderwerp ‘service centers’. Steeds vaker besteden bedrijven bijvoorbeeld hun administratieve taken uit aan service centers. De Jongh deed zijn onderzoek bij het chemische bedrijf Dupont in Dordrecht, waar hij werkt. Dit bedrijf met meerdere vestigingen heeft zijn administratieve taken geconcentreerd in Spanje.
De bundel is te koop voor 12,50 euro en kan besteld worden via Helen Bakker, h.bakker@nivra-nyenrode.nl. (PM)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?