Terug naar overzicht

Presentatie ‘Rembrandts Leiden’ in Oncle Jean

Het onlangs verschenen boek ‘Rembrandts Leiden’ staat vrijdag 31 maart centraal tijdens een avond in café Oncle Jean in Breda. Dit boek beschrijft het leven van Rembrandt in Leiden aan de hand van gedichten en tekeningen van dichteres/kunstenares Yvonne Né (oud-kunststudent).

Bij het gedichtenboek hoort ook een cd met daarop muziek gecomponeerd door Daan Manneke. Né en Manneke worden beiden op vrijdagavond geïnterviewd door communicatiedeskundige Wilbert van den Bosch. Er is muzikale begeleiding van Duo Verso dat bestaat uit Stefan Gerritsen (gitaar) en Mathijs Koene (panfluit).
De avond wordt gehouden in de Kroonsael van Oncle Jean aan de Ginnekenweg 338 in Breda en begint om 20.30 uur. De entree bedraagt 5 euro. (PM)

Meer informatie: www.yne.nl.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?