Terug naar overzicht

Verwarring over X-campagne

De grote en kleine X-stickers die vanmorgen op alledrie de locaties van Avans op ramen en deuren waren bevestigd hebben vanmorgen tot verwarring geleid. Blijkbaar gaat het om een verrassingscampagne van de hogeschool zelf, want voorlichters wisten te voorkomen dat schoonmakers alle stickers zouden verwijderen.
In Breda, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch gingen de schoonmakers vanmorgen aan de slag met het weghalen van de knalrode stickers. Geheel in overeenstemming met de huisregel dat nergens ‘wild’ mag worden aangeplakt. Kennelijk was er geen afstemming geweest tussen de initiatiefnemers en de Diensteenheid ICT en Facilitaire Dienst (DIF) die verantwoordelijk is voor het schoonhouden van de gebouwen.
Voorlichters kwamen in Breda, Tilburg en Den Bosch tussenbeide toen de stickers door de schoonmaakploegen werden verwijderd, maar ze wilden niet meedeelen wat de bedoeling van de actie is.
De stickers kunnen overigens worden verwijderd zonder resten achter te laten. (FG)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?