Terug naar overzicht

Workshop fotografie voor belangstellenden Post-St.Joost

Om belangstellenden te prikkelen geeft de vervolgopleiding Post-St.Joost Fotografie op 29 maart een workshop in het Nederlands fotomuseum in Rotterdam.

De workshop is bedoeld voor fotografen en kunstenaars die werken met ‘lens-based media fotografie, film of video’. Onder leiding van onder meer professionele fotografen gaan de deelnemers aan de slag. Ook kan het portfolio worden besproken.
Er wordt die dag ook een forumdiscussie gehouden, waaraan onder meer fotograaf Hans Aarsman en curator Jaap Guldemond van het Museum Boijmans van Beuningen meedoen. Daarnaast krijgt de bezoeker informatie over de voortgezette opleiding Post-St.Joost Fotografie.
De workshop- en informatiedag duurt van 10.30 tot 17.00 uur. Opgeven kan bij Nancy Stipkovits. (PM)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?