Terug naar overzicht

Datum Pabofeest valt ongelukkig

De feestorganisatie van de Pabo in Breda, Paborama, heeft geen gelukkige hand met het prikken van een datum voor feesten. De vorige keer werd een feest gepland op dezelfde dag dat de docenten een culturele avond hadden. Nu is er een dag na het feest ‘Totally white’ een tentamen voor de eerstejaars.

Volgens de organisatoren was op het moment dat zij het feest planden nog niet bekend dat de opleiding een tentamen wilde houden op 13 april. Het feest gaat ondanks het tentamen door op 12 april.
De vorige keer, toen het feest samen met de culturele avond viel, werd besloten die twee evenementen te combineren.
Totally White vindt plaats in Q-Nation in de Visserstraat in Breda. Het duurt van 21.00 tot 2.00 uur. De entree bedraagt 4 euro. Kaartjes zijn aan de deur te koop. Iedereen is welkom. Over de dresscode zegt Paborama: ‘wees zelf creatief met het thema’. (PM)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?