Terug naar overzicht

Ine van Zon nieuwe directeur Sociale Studies Breda

In vervolg op de splitsing van de Academie voor Sociale Studies heeft de Raad van Bestuur Ine van Zon als directeur van de Bredase academie benoemd. Paul Appel, tot nu toe directeur van de Academie voor Sociale Studies, neemt de directeurspositie van Van Zon bij de Diensteenheid Marketing, Communicatie en Studentenzaken (DMCS) over.
Directeur van de nieuwe Bossche academie wordt Cees van Dongen, die al directeur naastPaul Appel bij Sociale Studies was. Aan de Bredase directie wordt nog een adjunct-directeur toegevoegd die zich onder meer met het deeltijdonderwijs zal bezighouden.
De overstap van Ine van Zon zal binnen enkele weken een feit zijn, heeft de Raad van Bestuur laten weten. In de mededeling staat verder: ‘De Raad van Bestuur is van mening dat deze benoemingen op zorgvuldige wijze tot stand zijn gekomen en op een adequate manier tegemoet komen aan de aanbevelingen die door de heer Kerklaan zijn gedaan.’
Het personeel van DMCS en de Academie voor Sociale Studies is eind deze middag geïnformeerd. (FG)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?