Terug naar overzicht

Nieuw herendispuut Dei Inferi geeft openingsfeest

Het nieuwe herendispuut Dei Inferi in Den Bosch geeft woensdag 26 april een openingsfeest in café de Cosmopoliet.

Het nieuwe dispuut is ontstaan doordat vier leden van dispuut Bed ’94 zich hebben afgesplitst. Met Dei Inferi willen de leden studenten niet al te veel verplichtingen opleggen. ‘Den Bosch is geen echte studentenstad. Er zijn maar weinig studenten actief binnen een vereniging’, zegt Jeroen van der Made, derdejaarsstudent Commerciële Economie in Den Bosch en een van de oprichters van Dei Inferi. Het nieuwe dispuut wil daarom op een andere manier met studenten omgaan. ‘Geen zware ontgroeningen bijvoorbeeld, maar wel veel bier en plezier.’
Het enige wat het dispuut van de leden verlangt, is elke woensdag een biertje drinken in café de Cosmopoliet. Het openingsfeest begint om 21.00 uur. Bier kost een euro en er is een gratis fust van vijftig liter. (CB)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?