Terug naar overzicht

Raad van Bestuur gaat praten met DMCS-personeel

Er komt een gesprek tussen de Raad van Bestuur en een delegatie van medewerkers van de Diensteenheid Marketing, Communicatie en Studentenzaken. Het personeel had daarom gevraagd na de consternatie die vorige week ontstond als gevolg van de benoeming van een andere directeur bij de diensteenheid.

Als een van de uitkomsten van een onderzoek naar de problemen bij de Academie voor Sociale Studies besloot de Raad van Bestuur Ine van Zon, directeur van DMCS, naar de Academie voor Sociale Studies in Breda te halen. Voor haar in de plaats werd Paul Appel benoemd, die tot nu toe directeur bij Sociale Studies was. De benoeming veroorzaakte opschudding bij de twee adjunct-managers en de medewerkers van DMCS, omdat volgens hen verwachtingen niet zijn waargemaakt.
De adjuncts gaven te kennen naar een andere functie uit te kijken en de medewerkers protesteerden in een brief tegen de gang van zaken. Ook vroegen ze om een onderhoud met de Raad van Bestuur.
Marja Kamsma heeft vandaag namens de Raad van Bestuur laten weten zo’n gesprek te willen voeren. (FG)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?