Terug naar overzicht

René van der Burgt is mysterieuze Valentijn

Twee maanden na Valentijnsdag is eindelijk bekend wie de dames van communicatie verraste met bloemen en champagne. Vandaag maakte René van der Burgt, medewerker Dienst Marketing Communicatie en Studentzaken, zich per e-mail bekend als de Valentijn.

Op 14 februari ontvingen de dames van de afdeling communicatie in Den Bosch en Breda van Valentijn een rode roos en champagne. De rozen zijn inmiddels verwelkt en de champagne genuttigd, maar medewerkers bleven speculeren over wie de gulle gever was. De nieuwsgierigheid was nauwelijks te bedwingen. De kwestie kwam zelfs in het directeurenoverleg.
Vorige week donderdag maakte Riky Kranz, oud-medewerker van de Diensteenheid ICT en Facilitaire Dienst, aan een select gezelschap bekend wie de mysterieuze Valentijn is. Een ‘rechter’ bepaalde dat Van der Burgt vandaag een bekentenis moest afleggen.

Van der Burgt werkt pas sinds kort bij DMCS. Hij komt van de Academie voor Industrie en Informatica in Den Bosch waar een ’traditie bestaat van grappen uithalen met collega’s, bijvoorbeeld op 1 april’. (CB)

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?