Terug naar overzicht

X staat voor naam Leercentra: ‘Xplora’

De geheimzinnige X-en die twee weken geleden in de hogeschool verschenen op grote en kleine stickers blijken een pr-actie van het Leer- en Innovatiecentrum. De X staat voor ‘Xplora’, de naam die de drie Leercentra in aanbouw krijgen.
Volgende week donderdag, 20 april, wordt het eerste Leercentrum officieel geopend: dat van Den Bosch. De Leercentra in Breda en Tilburg maken deel uit van de nieuwbouwprojecten die daar aan de gang zijn en zullen in de loop van het volgende studiejaar in gebruik worden genomen.

Frans van Kalmthout, lid van de Raad van Bestuur, zal volgende week de opening in Den Bosch verrichten. Er staan een een lichtshow en een rondleiding op het programma. (FG)

Opening ‘Xplora’ Den Bosch: donderdag 20 april 12 uur.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?